Logo Restaurante Bucuresti
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!
Cerere de disponibilitate eveniment!

Asteptati cateva momente....Pagina din categoria

Termeni si conditii de utilizare

Publicat: /
Platforma: nindos CMP v4.5.34 1
-

Acest portal web a carui adresa este www.restaurantebucuresti.ro (denumit in continuare “Portal”) este detinut si operat de catre Nindos si este oferit in scopuri educative, distractive si de informare. Va rugam sa cititi Conditiile de utilizare ale portal-ului WEB (denumite in continuare “Termeni si conditii de utilizare“), cu atentie, inainte de utilizarea acestui portal web.

Prin accesarea, cautarea in acest portal sau simpla utilizare a portal-ului, sau versiunea mobila a acestuia, dvs. agreati sa respectati aceste conditii de utilizare. Daca nu agreati conditiile de utilizare ale acestui portal web, asa cum sunt descrise mai jos, va rugam sa nu utilizati acest portal web.
Va rugam sa va intoarceti la portal-ul web si sa revedeti conditiile de utilizare din cand in cand, intrucat acestea pot fi modificate de catre Restaurante Bucuresti, fara a va notifica personal. Orice modificari ale acestor conditii de utilizare vor fi aplicabile imediat ce modificarea respectiva este realizata pe portal. Daca aceste conditii sau modificarile acestora nu sunt acceptabile pentru dvs., va rugam sa nu utilizati portal-ul web.

Nindos - Restaurante BucurestiUTILIZAREA CONTINUTULUI PORTAL-ULUI WEB

Prin accesarea acestui portal web, in calitate de utilizator sau vizitator al portal-ului, acceptati sa folositi portal-ul in conformitate cu aceste conditii si in conformitate cu legile in viguare (denumite in mod colectiv conditiile).

Nu puteti folosi aceste portal web pentru un scop nelegal sau care este interzis de aceste conditii de utilizare, sau de legislatie, norme morale, norme de ordine publica sau buna-credinta.

Nu puteti folosi paianjeni, roboti, tehnologii de minare a datelor sau alte dispozitive automate ori programe pentru a cataloga, descarca sau reproduce in orice fel, stoca ori distribui continutul expus pe acest portal. In plus, nu puteti utiliza aceste dispozitive automate ca sa modificati portal-ul ori sa incercati sa depasiti limitele de autoritate si acces care v-au fost conferite, in conformitate cu aceste conditii.

Nu puteti utiliza portal-ul web in orice alt mod care poate intrerupe, produce daune, il aduce in stare de neutilizare sau interfereaza cu orice utilizare a portal-ului de catre alt utilizator, incluzand, dar fara a ne limita la supraincarcarea cu mailuri ori spargerea portal-ului sau fortarea limitelor de securitate ori a masurilor de autentificare a utilizatorilor.

Nu dreptul sa obtineti acces neautorizat la acest portal, prin spargere, minarea parolelor sau prin orice alte mijloace.

NU puteti adauga portiuni din acest portal intr-un alt portal web si nici sa stabiliti legaturi catre un alt portal.

Nu puteti vinde dreptul de utilizare sau acces catre portal-ul web catre o terta parte.

Restaurante Bucuresti isi rezerva dreptul in mod unilateral, de a inceta sau suspenda accesul catre portal, sau catre o parte din acesta, la orice moment, pentru orice motiv sau fara motiv, fara notificare prealabila si/sau fara notificare.

COOKIES

Acest portal nu foloseste Cookies.

DREPTURI DE PROPPRIETATE INTELECTUALA

Continutul portal-ului web reprezinta proprietatea Restaurante Bucuresti si/sau a clientilor sai si sunt protejate de legislatia referitoare la brevete, marci, dreptul de utilizare si alte legi. Cu exceptia utilizarii in scop personal sau non-comercial, nu este permisa reproducerea, transmiterea, distribuirea sau afisarea acestor materiale, fara consimtamantul scris al autorului.

Cuvantul “Continut” include, cu titlul de exemplu , orice text, imagini, desene, combinatii de culori, arhive audio sau video, software, marci inregistrate, logo-uri, slogane si desene industriale, coduri ale fondului literelor, interfata si structura, design, selectia si ordonarea sau prezentarea oricaror informatii incluse in portal-ul web.

Orice incercare neuatorizata de a modifica sau utiliza materialele incluse in portal, de a forta elementele de securitate sau de a folosi portal-ul sau parte din continut ori material incluse in continut cu alt scop decat cel pentru care a fost construit portal-ul, este strict interzisa.

Utilizarea acestor materiale sau continut se face pe propria raspundere. Restaurante Bucuresti isi rezerva dreptul de a modifica orice parte sau intreg continutul materialelor, software-ului, aplicatiilor si oricarui alt element utilizat sau inclus in portal in orice moment, fara a notifica.

Restaurante Bucuresti nu va fi responsabil in nici un caz de nicio incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala cauzat de continutul furnizat de terte parti. In plus, Restaurante Bucuresti nu va fi raspunzator de nici un fel de daune cauzate unor persoane sau proprietati, datorita metodelor, teoriilor, ideilor, opiniilor, declaratiilor sau recomandarilor exprimate in acest continut.

Prin exceptie la cele descrise inainte, acei care se considera lezati in drepturile lor de proprietate intelectuala de continutul acestui portal, pot contacta Restaurante Bucuresti.

POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR PERSONALE

Nu colectam si nu prelucram date cu caracter personal de la vizitatori.

LEGATURI CATRE ALTE PORTAL-URI SI CONTINUT

Portal-ul web poate contine legaturi catre alte portal-uri/site-uri web administrate de alte companii. Restaurante Bucuresti nu monitorizeaza, nu promoveaza si nici nu are control asupra acestor portal-uri.

Restaurante Bucuresti nu este raspunzator pentru continutul sau politicile tertilor carora le apartin acestor portal-uri/site-uri si intelegeti cat accesarea acestora se face pe propria raspundere.

Sunteti de acord ca Restaurante Bucuresti nu va fi raspunzator fata de dvs. sau fata de oricine altcineva pentru niciun fel de pierdere sau dauna, indiferent daca este bazata pe un contract sau nu, neglijenta, greseala cu intentie sau raspundere fara culpa pentru orice costuri, pierderi or prejudicii (directe, indirecte, compensatorii, special, pierderea profitului, daune compensatorii, moratorii sau penalitati) izvorand sau in legatura cu accesul dvs. sau utilizarea de catre dvs. a portal-ului tertei parti. In mod special, in conformitate cu cele prevazute mai sus, Restaurante Bucuresti nu este responsabil pentru:

Disfunctii, lipsa de accesibilitate, de disponibilitate sau de continuitate;

Intretinere, continut, informatii, date, arhive, produse sau orice alta forma de intretinere;

Transmiterea sau prestarea de servicii, continut, informatii, date, file, produse si orice alt material;

Calitatea, legalitatea, credibilitatea si utilitatea serviciilor, continutului, informatiei, date, file, produse si orice alt material;

Virusuri sau orice element care dauneaza derivand din aceste terte portal-uri, care pot altera sistemul computerului (partea hardware sau partea software) sau orice documente in format electronic stocate in ele.

Restaurante Bucuresti avertizeaza ca nu controleaza, monitorizeaza si nu sustine produsele, serviciile, continutul, informatiile, datele, filele, produse si orice alt material din portal-urile/site-urile tertelor parti. De aceea, Restaurante Bucuresti recomanda utilizatorului sa fie prudent in utilizarea serviciilor, informatiilor, datelor, filelor, produselor si oricarui fel de material ale unor terte parti.

In plus, Utilizatorul si in general, celor care intentioneaza sa creeze link-uri catre propriile lor portal-uri/site-uri (denumite portal-uri/site-uri straine), vor respecta urmatoarele conditii:

Este interzisa crearea unui browser sau mediu inconjurator in cadrul acestui portal;

Este interzis sa includeti informatii false, nereale sau incorecte despre acest portal sau continutul sau si, in particular, este interzis sa declarati sau lasati sa se subinteleaga ca Restaurante Bucuresti a autorizat linkul, a supervizat sau a permis continutul sau serviciie oferite sau disponibile catre altii pe portal-ul web la care face trimitere legatura.

Cu exceptia simbolurilor care sunt parte a linkului, portal-ul/site-ul web catre care se face trimitere nu poate contine marci inregistrate, etichete, nume, logouri, sloganuri sau alte

Este interzis ca portal-ul/site-ul catre care se face legatura sa contina informatii ilegale, contrare morale, sau infomatii care incalca drepturile unei terte parti.

Utilizarea unor nume de branduri, nume de comert, semen, sloganuri, nume sau alte semne distinctive apartinand Restaurante Bucuresti in cuvintele cheie ale tertelor parti, fara consimtamantul expres al Restaurante Bucuresti.

Stabilirea unui link la acest portal web de catre o terta parte nu implica in nici un caz existenta unor relatii intre Restaurante Bucuresti si proprietarul acestui portal/site web al unei terte parti ori acceptarea sau aprobarea de catre Restaurante Bucuresti a continutului sau serviciilor, in alte conditii decat cele expuse de Restaurante Bucuresti.

LIMITAREA RASPUNDERII SI INLATURAREA RASPUNDERII

ACEST PORTAL WEB SI CONTINUTUL SAU SUNT OFERITE “ASA CUM SUNT”, FARA GARANTII DE NICI UN FEL, EXPRESE SAU IMPLICITE, FARA GARANTII CU PRIVIRE LA TITLU, SAU DE VANDABILITATE, FARA A FI POTRIVITE UNUI SCOP ANUME.

ACEST PORTAL WEB POATE CONTINE ERORI DE REDACTARE SI ALTE CATEGORII DE ERORI SI DVS. SUNTETI DE ACORD CA NU SUNTEM RASPUNZATORI DE ACESTE ERORI. Restaurante Bucuresti NU GARANTEAZA SI NU SUSTINE CA ACEST PORTAL ESTE LIPSIT DE ERORI, CA ACCESUL VA FI NEINTRERUPT SAU CA PORTAL-UL ori SERVERUL PE CARE ESTE INSTALAT ESTE DISPONIBIL, FARA VIRUSI SAU FARA ALTE COMPONENTE CARE POT PRODUCE DAUNE.

Restaurante Bucuresti MENTIONEAZA IN MOD EXPRES CA NU ARE OBLIGATIA DE A ADUCE LA ZI, REVIZUI MATERIALELE DE PE PORTAL, CU TOATE CA Restaurante Bucuresti POATE MODIFICA MATERIALELE DE PE PORTAL IN ORICE MOMENT FARA NOTIFICARE. UTILIZAREA PORTAL-ULUI WEB SE FACE PE PROPRIA RASPUNDERE SI VA ASUMATI RASPUNDEREA PENTRU ORICE COSTURI ASOCIATE UTILIZARII PORTAL-ULUI Restaurante Bucuresti.

Restaurante Bucuresti NU VA FI RASPUNZATOR PENTRU UTILIZAREA PORTAL-ULUI, INCLUSIV CU PRIVIRE LA CONTINUT SAU ORICE ERORI CONTINUTE IN CADRUL SAU ORI PROVENIND DE LA TERTE PARTI.
COMPENSARE

Sunteti de acord sa compensati compania Restaurante Bucuresti, compania-mama si companiile afiliate si pe oricare dintre functionarii Restaurante Bucuresti, directori, angajati, reprezentanti sau agenti impotriva oricaror cereri, reclamatii, pierderi, raspunderi, daune (inclusiv onorariile avocatilor si costurile instantei) generate de (i) utilizarea de catre dvs. a portal-ului si (ii) incalcarea sau pretinsa incalcare de catre dvs. a acestor conditii.

RENUNTARE

Chiar daca Restaurante Bucuresti nu isi exercita drepturile mentionate in aceste conditii in intregime sau partial, aceasta nu inseamna ca in mod explicit sau implicit ca renunta la exercitarea lor, datorata unei incalcari ale conditiilor de catre utilizator. Drepturile si remediile vor fi cumulative si exercitiul unui asemenea drept sau remediu nu va limita exercitarea unui alt drept sau remediu. Daca vreo prevdere din conditiile de utilizare este nevalida sau neaplicabila In baza unui statut, regulament, ordonanta, ordin sau lege, aceasta prevedere se va interpreta prin prisma respectivului statut, sau oridin regulament, legi, ordonanta iar ceea ce este in conformitate cu acestea se va aplica.

INFORMATII DE CONTACT

Daca aveti intrebari, puteti sa ne contactati accesand pagina de contact.

DATA INTRARII IN VIGOARE

Aceste conditii au fost actualizate pe 2018-12-17 17:38:43.

Acest portal foloseste tehnologie de profilare anonima a traficului

Numele tau: Adresa de e-mail:
Termeni si conditii de utilizare

restaurantebucuresti  .RO 

Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro

Informatia nu sta pe loc!

Materialul cautat nu mai exista sau nu mai este de actualitate.

Recomandari din categoria

2016-05-20 12:09:12
Daca sunteti interesat sa faceti publicitate pe siteurile din reteaua de continut Nindos,  dar si pe url_1 va invitam sa folositi una din formele de contact de mai josIn cazul solicitarii de oferta, cu ajutorul......
2015-06-01 00:09:12
Pentru a revendica o locatie va rugam sa ne furnizati datele dvs de contact si in cel mai scurt timp veti primi primi instructiunile necesare FORMULAR...
2015-06-01 00:09:12
FORMULAR...
2015-06-01 00:09:12
FORMULAR...

restaurantebucuresti  .RO 

Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro